top of page

Master Eğitim Kurumu'nda neler yapıyoruz?

Bizler "Okul gibi dershane!" sloganımız çerçevesinde öğrencilerimizin severek ve ciddiyetle geleceği bir kurum olarak kendimizi tanımlıyoruz. Öğrencilerin gerek kampüsümüz, gerek kütüphanemiz, gerek sınıflarımız ve amfimiz ile sadece dersler üzerinden ilerlemeyen, öğrencileri çevreleyen temel sorunların çözümlenebilmesi odaklı olarak etkin rehberlik ve koçluk sistemiyle de öğrencilerimize kurumumuzun sloganını yansıtıyoruz.


Kurumumuzda görev yapan psikoloğumuz ve psikolojik danışman rehber öğretmenimiz; velilerle etkili iletişimler sağlayarak ilerleyiş hakkında profesyonel ve gözlemlenebilir kanılarıyla öğrencilerimizin ilerleyişlerini velilerimizle paylaşırlar.


Ödevlendirme ile öğrencilerin süreklilik arz eden derslerin bölümleriyle alakalı antremanları onlara yaptırıp, YKS'nin ilk basamağı olan TYT sınavını onlara alıştırmayı ve benimsetmeyi hedefliyoruz.


AYT bölümünde ise devamlılıklarını sıkı kontrol ve takip ile çalıştıklarının karşılıklarını alacağı bölüme odaklanmaları konusunda yardımcı oluyoruz.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page